Rabu, 1 Jun 2011

Majlis Perkahwinan Hanis n Hamzi....

Assalammualaikummm...
Aku kembali lagi setelah lamer mencari idea..hehehehehehhe...
Ahad lepas aku bersama kawan2 aku (kam,ecah,juar,iza,apis kadir,dzul,farit,CT n Family,Lina-tumpang masa balik jer)..pergi kenduri Hanis di Batu Gajah,Perak....Huhuhuhuhu memang meriah setelah beberapa lamanyer xberjumpa..Kami bergerak pukul 9.30 pg dr Batang Kali..Lambat gerak sumer salah Apis Kadir,bru nak g bru nak basuh keter..huh cair xmakeup korang wahai cik kam n cik ecah..Hahahahaha sian korang kener dera ngan Apis...Kami sampai di rumah pengantin jam 11.30pagi..Alamak awal ah pulak..wakakaka...Kusi meja pon xbukak lagi...Tapi untung kami datang awal dapat ah bergambar sakan ngan pengantin pompuan merangkap kawan kami..huhuhu..meriah sungguh suasana...Biler dah berkumpul hah start ah kuar macam2 ragam..nak plak si CT nih....Anak dah sorang tp leh plak nak ngaku bujang,anak bg suami pegang...Terbaiklah ko CT..Hah ko amalkan ah slalu perangai ko tu biler bersama kami..wakakakakakka..seronok tngk mmber2 dah kawen n dah ader anak...So,next trun saper??wakakakaa...masa tu nnti konvoi Hanis lak bawak anak...wakakakakaka...Lepas makan n tngk bersanding kejap,kami memohon diri untuk pulang..Anak CT pon xsihat,cuaca pon terik,sian tngk Hubby CT,penat melayan kerenah anak dier..huhuhuhuhu..Kami sempat singgah di Kellie's Castle..Hah ngan panas terik sumer sanggup meniti tangga2 istana tu...Meriah sungguh mereka amik gambar (rasernyer kam ngan lina jer yg dok amik gambar)wakakakakakkaa..dah jd cam artis lak rasernyer...hhahahahhaa...Lepas dah puas jelajah Istana tinggal nih kami gerak balik..Dalam perjalanan singgah hentian Tapah kejap pastu trus blik ke Batang Kali...Meriah jer raser walaupon penat....Thanx kat Dzul sbb bg aku tumpang keter ko...Len kali kiter konvoi  wat xtvt kiter lak erk kawan2....
Kat sini aku letak ah skit gambar2 masa g ke sana..Aku gak nak mntak kebenaran kat Adik Ipar Hanis n Syalina coz nak curi gambar skit..hahahahha...tq...

aku suker tngk gambar nih..sbb ader bnda tersembunyi di sebalik kemeriahan gambar nih
setelah beberapa tahun meninggalkan alam persekolahan

Aperlah citer yg tersirat disebalik gambar nih kan???

Cayangggg Mia...CT anak ko memang comeiii

Hah pasni dlm gambar saperlah pulak yang pegang anak...

Hubby CT,Apis Kadir,Dzul n Farit

Ternyata sumer cun2..xleh nak disangkal lagi..wakkakkaka

Berseri muka pengantinnnn

Ni model untuk Istana Buruk nih...

Nih cover album tahun biler xtaulaaaa

Model poko beruanggg

Makin Chantekk kawan aku nih


Kot yer kecewa pon jgn ah terjun bangunan wehh

Aksi pendengki seduniaaaa...




ko tngk cameragurl berjaya amik gambar...

Sebahagian hantarannnn...

Pelamin ko memang cntik ah nis...simple but sweet...

Sekian saja ceriter aku g kenduri kawen ahad lepas..Aperpon semoga Hanis n Hamzi bahgia hingga ke syurga...Aminnn...So,saper next nnti aku wat entry lagi yer...Kiter konvoi reramai lak pasni...Huhuhuhuhuhu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan